Welkom op mijn website.

Ik ben een in Apeldoorn gevestigde fotograaf die vooral sport, maar ook andere evenementen vastlegt. Met liefde en passie voor het vak, vertel ik het verhaal van uw evenement in beeld. 

Mijn vrije werk bestaat met name uit series. Met deze (digitale) fotoalbums geef ik op dynamische wijze impressies van de sfeer, de wedstrijd en het verloop van de dag. Sommigen verhalen moeten echter meteen verteld worden. Door gebruik te maken van moderne technieken kan ik realtime en op lokatie professioneel bewerkte foto’s publicatie klaar afleveren. 

Mijn stijl is het beste te omschrijven als realistisch, journalistiek of rapportage met een nadruk op sportretten. Ook commerceel werk, met uitgebreide bewerkingen zijn mogelijk.

Wat ooit begonnen is als hobby; wedstrijdfoto’s maken voor American Football club de Arnhem Falcons, heeft zich met een studie aan de Nederlandse Fotovakschool ontwikkeld tot mijn beroep als zelfstandig ondernemer. 

 

Heeft u een vraag, opmerking of opdracht voor me? Neem dan contact met me op via Facebook, Instagram of het contactformulier op deze website. 

Sluit Menu